Spor

Çayırova 2023’te 50 kupa kazandı

KOCAELİ (İGFA) – Spora yönelik gerçekleştirdiği yatırım ve atılımlarla Çayırova’ya spor şehri kimliği kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Belediye bünyesinde kurulan Spor İşleri Müdürlüğü’nün ardından Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’ndeki branş sayılarını da arttıran Çayırova Belediyesi, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye ve ülke genelinde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İlçedeki çocukların ve gençlerin, fiziksel ve zihinsel gelişimleri için belediyenin tüm imkanları seferber edilirken, Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılan Çayırovalı sporcular, 2023 yılında 561 madalya ve 50 kupa kazanma başarısını gösterdi.

Basketbol, futbol, yüzme, voleybol, cimnastik, karate, kick boks ve halk oyunları bünyesinde müsabakalara katılan ÇESK sporcuları, 2023 yılında 171 altın, 173 gümüş ve 217 de bronz madalya alma başarısı gösterdi. 2023 yılı içerisinde ise ÇESK sporcuları 17 birincilik, 12 ikincilik, 19 üçüncülük ve 2 de dördüncülük kupası kazandı. 2023 yılında toplamda 516 madalya ve 50 kupa kazanma başarısı gösteren Çayırova Belediyesi sporcularının bu başarısı, ilçede takdir topladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, müsabakalara katılan sporcuları tebrik ederken, spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -